fbpx
Спорт

Збірна України поступилася в товариському матчі збірній Польщі

Збірна України в рамках підготовки до останніх матчів Ліги Націй провела товариську зустріч проти збірної Польщі. Підопічні Андрія Шевченка поступилися на виїзді з рахунком 2:0.

Вже на 12-й хвилині українці мали виходити вперед, але після удару Андрія Ярмоленка з пенальті м’яч влучив у штангу. Поляки вийшли вперед на 41-й хвилині після грубої помилки Андрія Луніна. Український воротар чомусь вирішив вийти на перехоплення м’яча майже до центру поля, але не зміг цього зробити як слід. В результаті Пьонтек з дальньої дистанції вразив абсолютно порожні ворота. На 62-й хвилині Модер подвоїв перевагу своєї команди.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Єдине, чим я сьогодні незадоволений, — це результат. Команда показала дуже гідний футбол, творчу гру в хорошій структурі. Нам не вистачило реалізації моментів. Ми припустилися двох помилок і дуже сильно за них були покарані. Це футбол. Не потрібно робити із цього особливої драми. Я задоволений грою й футболістами. Якщо прибрати результат, то я назву цю гру позитивною для нас із точки зору команди», – сказав після матчу головний тренер збірної України.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Польща – Україна — 2:0
Голи: Пьонтек (41), Модер (62).

Польща: Скорупський, Гумни (Берешинський, 79), Бохневич, Валюкевич, Рибус (Реца, 79), Кліх, Гуральський (Лінетті, 62), Плахета (Шиманський, 84), Зелінський (Юзвяк, 46), Мілік (к) (Модер, 62), Пьонтек.

Україна: Лунін, Конопля (Бондар, 64), Кривцов, Матвієнко, Михайліченко, Макаренко, Зінченко (Харатін, 56), Коваленко (Сидорчук, 76), Зубков (Циганков, 46), Ярмоленко (к) (Марлос, 46), Яремчук (Мораес, 46).

Попереджений: Харатін (61).

На 12-й хвилині Ярмоленко не реалізував пенальті.

Читайте також: