fbpx
Футбол

Суперкубок України-2019: феєрична перемога «Динамо» з рахунком 2:1

У поєдинку за Суперкубок в Одесі вже вкотре зійшлися принципові суперники, «Динамо» та «Шахтар». Кияни, як і минулого року, в Одесі перемогли донеччан.

Про це повідомляє сайт УАФ.

На початку гри «Шахтар» мав помітну перевагу. Донеччани дуже високо зустрічали суперників та змушували їх помилятися. Після обрізки Миколенка чудового обвідного удару завдав Марлос, але Бойко дотягнувся до м’яча. Ближче до середини тайму біло-синім вдалося на деякий час вирівняти гру та створити декілька моментів біля воріт гірників. Двічі на вістрі атаки з’являвся Вербич, але словенцю не пощастило: у першому випадку він замість удару виконав невдалий простріл, а в другому потужно пробив, але влучив у Степаненка.  

Ближче до перерви знову стало гаряче біля воріт Бойка. Голкіпер киян врятував свою команду після удару Ісмаїлі, але кутовий «Шахтаря» у компенсований час приніс йому успіх. Алан Патрік, який атакував другим темпом, завдав влучного пострілу із середньої відстані.

У другому таймі динамівці здебільшого проводили позиційні атаки, Гармаш та Караваєв загрожували воротам гірників, але контрвипади донеччан були не менш гострими. Головні ж події у поєдинку відбулися в кінцівці. Бурда після кутового у виконанні Де Пени виграв боротьбу в Мораеса та головою зрівняв рахунок, а невдовзі Гармаш після флангової передачі того ж Де Пени забив переможний м’яч.

У 16-му розіграші в історії Суперкубку України «Динамо» перемогло увосьме та зрівнялося з «Шахтарем» за кількістю трофеїв.

Суперкубок України – 2019

«Динамо» – «Шахтар» 2:1 (0:1)

28.07.2019. Одеса. Стадіон «Чорноморець».

«Динамо»: Бойко – Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко – Шепелєв, Буяльський, Гармаш (Сидорчук, 84) – Караваєв (де Пена, 68), Вербич (Цитаїшвілі, 73) – Соль

«Шахтар»: Пятов, Болбат, Кривцов, Хочолава, Ісмаілі, Степаненко, Патрік (Дентіньо, 87), Соломон (Тете, 66), Тайсон (к), Марлос, Мораес

Голи: Бурда (80), Гармаш (83) – Патрік (45)

Попередження: Буяльський (45), Кадар (72) – Хочолава (29).

Читайте також: