fbpx
Україна

День Сил спеціальних операцій ЗСУ: Володимир Гройсман зробив офіційну заяву

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав від імені Уряду з професійним святом – Днем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України!

Про це повідомляє Урядовий портал.

“Бійці Сил спеціальних операцій героїчно несуть службу у найгарячіших точках проведення операції Об’єднаних сил. Разом з набуттям безцінного бойового досвіду Сили спеціальних операцій продовжують розвиватися і вдосконалюватися. Підрозділи Сил спеціальних операцій беруть активну участь у спільних навчаннях з арміями країн-членів НАТО та Сполучених Штатів Америки, впроваджують стандарти Альянсу, а деякі з них уже практично готові до отримання сертифікату на повну відповідність стандартам НАТО.

Розуміючи важливість підрозділів Сил спеціальних операцій, Уряд приділяє належну увагу їх потребам. Питання матеріально-технічного оснащення наших бійців та їх захисту є одним із ключових у процесі реформування війська. Подальший розвиток і реформування Збройних Сил є безумовним пріоритетом Уряду, тому військовослужбовці Сил спеціальних операцій можуть і надалі розраховувати на максимальне сприяння Уряду у забезпеченні функціонування підрозділів та задоволенні їх потреб.”, – йдеться у привітанні.

Читайте також:  Суд визнав наявність російського громадянства у колишньої топпосадовиці Мін’юсту

Раніше посол України в США Валерій Чалий розповів, що Україна відпрацьовує контракт на закупівлю великої партії летальної зброї в Сполучених Штатах, який може бути реалізований вже нинішнього року.

Читайте також: