fbpx
Політика

У ДБР підтвердили, що жодного кримінального провадження, де б фігурував Порошенко, не існує, – Петро Порошенко

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив журналістам після того, як прибув до Державного бюро розслідувань, що постійний витік інформації, який раніше був підтверджений керівництвом ДБР, є надзвичайно тривожним процесом і вимагає детального дослідження правоохоронними органами.

Про це повідомляє прес-служба «Європейської Солідарності».

Зокрема, Петро Порошенко підкреслив, що канал «зливу» службових документів діє не тільки в інтересах поплічника режиму Януковича Андрія Портнова, який регулярно публікує службові документи ДБР у своєму телеграм-каналі, а й в інтересах російської влади.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Ми стурбовані, що відбувається постійний витік кожного матеріалу, який здобуває ДБР, на адресу пана Портнова і не тільки. Ми не виключаємо, що подібні матеріали виходять за межі України у бік Російської Федерації», – зазначив Петро Порошенко.

«Ми будемо заявляти і в ДБР,  – і якщо ДБР, упереджено ставлячись, не буде порушувати справу проти Портнова за завідомо неправдиві повідомлення про злочин, – ми будемо шукати правду по захисту країни. Мова не йде про захист Порошенка – мова йде про захист України в суді», – наголосив Петро Порошенко.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Лідер «Європейської Солідарності» додав, що під час сьогоднішнього спілкування ми ще раз отримали запевнення, що жодного кримінального провадження, де б фігурував Порошенко, не існує.

Читайте також: