Питання про склад коаліції – до команди президента, – Юлія Тимошенко

Комментарии:

Лідер «Батьківщина» Юлія Тимошенко на прес-конференції за результатами виборів до Верховної Ради заявила, що її партія служитиме країні та інтересам людей, де б вона не була: в коаліції чи ні.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Наша команда складається з професіоналів і ми вміємо будувати країну. Ми – одна з небагатьох партій, яка має покроковий стратегічний план відродження та становлення України. Ми 20 років віддавали сили та досвід Україні, і ми це продовжуватимемо робити й надалі», – наголосила лідер «Батьківщини».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Також вона зауважила, що на парламентських виборах партія президента Зеленського здобула перше місце і сьогодні саме в її руках ініціатива та відповідальність за формування коаліції.

Крім того, Юлія Тимошенко привітала команду президента з перемогою.

«Вони ухвалюватимуть рішення, з ким коаліцію створювати, кого висувати на посаду прем’єр-міністра та міністрів», – заявила Голова партії.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

На запитання, з ким із партій, які наразі потрапляють до парламенту, «Батьківщина» готова об’єднуватися, Юлія Тимошенко зазначила, що мова може йти про коаліцію лише зі «Слугою народу» та «Голосом».