fbpx
Політика

Данилюк назвав телеміст за участю «Росія24» та «NewsOne» “дешевою маніпуляцією”

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк прокоментував анонсований телеміст за участю російського пропагандистського телеканалу «Росія24» та телеканалу «NewsOne» з медіа-групи Віктора Медведчука.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

«Порівнювати це непорозуміння з телемостом «США-СРСР» у 1986 році, між різними ідеологіями та пропагандистськими машинами – дешева маніпуляція.

Зараз нам пропонують «з’єднати» внутрішньокремлівську пропаганду з її філіалом у Києві і видають це за «прорив» у стосунках між «братніми» народами.

Прошу всіх припинити істерику. Особливо тих, хто за останні роки з позиції Президента Порошенко допустив підсилення позиції кума Путіна Медведчука в Україні. Тих, хто дав йому можливість виступати перемовником, скупити телеканали на партнерських умовах. Тих, хто на цих самих умовах дозволив йому побудувати надприбутковий енергоресурсний бізнес.

Було очевидно, що Медведчук робить це не як хобі. Будівництво незаконних «мостів» вже стає спеціалізацією Росії.

Ми як сильна країна маємо реагувати впевнено, без зайвих емоцій та паніки. Бо саме на це і розрахунок. Кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися. Нам потрібно тримати голову холодною. Працюємо над рішеннями», – резюмував Данилюк.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Читайте також: