fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ірина Геращенко обурена заявою АП про найманців на Донбасі

Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко прокоментувала у Facebook заяву Адміністрації Президента щодо артилерійських обстрілів поблизу Новолуганського.

За її словами, цією заявою АП знімає з Росії відповідальність за вбивство українських бійців.

“Президент Зеленський сподівається, що російська сторона відновить свій контроль над підрозділами! Мова йде про контроль над окупаційними військами, і Зеленський сподівається, що РФ не піде геть, не забере свою зброю і техніку з української землі, не виведе своїх найманців , а … відновить свій контроль над підрозділами. Відкрию “таємницю” – в РФ є повний контроль над так званою владою так званих ОРДЛО, й 400 км українського кордону”, – написала Геращенко.

“Тепер АП президента України! в своєму офіційному повідомлення знімає відповідальність з РФ за вбивство українських солдатів( до речі, за 2 тижні президентства Зеленського загинуло щонайменше 6 наших Воїнів, вічна їм пам’ять. 26 поранені . Зеленський і телеканали, що зробили його президентом, під час кампанії кричали , що то Порошенку вигідна війна. Я правильно розумію, що тепер вона вигідна Зеленському?). АП президента України сподівається!!!!!!!що РФ відновить свій контроль над незаконними бандформуваннями.”, – підкреслила вона.

Також Ірина Геращенко додала, що не зловтішається.

“Ми передали всю інформацію по заручниках. Якщо в нової команди є потреба, готова, звичайно, проговорити і ці моменти дуже важливої комунікативної лексики, що стосується Мінських перемовин. Ми державники, й усвідомлюємо всю важкість війни і переговорного процесу.”, – резюмувала перший заступник Голови Верховної Ради.

Читайте також: