fbpx
Політика

За посаду я не тримаюся. І тому вчинив той крок, – Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду заявив, що за три роки своєї діяльності виконав ключове завдання – зламав тренд руйнації економіки через цілу низку об’єктивних причин, передусім зовнішню агресію, і забезпечив стабільність та зростання.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Він нагадав, що цього понеділка, 20 травня, він ухвалив рішення подати у відставку. І сьогодні, 22 травня, відповідна заява буде подана до Верховної Ради України.

“За посаду я не тримаюся. І тому вчинив той крок, який вважав за необхідне. Це для мене було нормальним природним рішенням”, – сказав він.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Минулі три роки були важкими. Нам доводилося вирішувати складні і часом безпрецедентні проблеми. І ми завжди намагалися знайти правильні рішення. Одним з головних завдань, з яким ми впоралися, ми змінили тренд – від руйнації до зростання економіки. Ми почали рухатися, впроваджувати зміни», – сказав Глава Уряду.

За його словами, три роки – це значний термін, але він недостатній, аби повністю зняти проблеми, які накопичувалися в країні десятиліттями.

«Але ми маємо стабільність, економіка зростає. Валютні резерви досягли максимуму і дорівнюють 20 млрд дол. Ми втричі збільшили мінімальну зарплату, вдвічі – середню. Це початок, і ми маємо план, яким чином досягти подальших цілей», – сказав Володимир Гройсман.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Він підкреслив, що перед країною стоять багато загроз – і в безпековому секторі, і в енергетиці.

«Де б я не був, для мене Україна – не просто місце на карті. Попереду багато завдань. У мене є своє бачення майбутнього. Я вірю в те, що робив досі, і все буду робити, аби боротися за успіх України», – наголосив Володимир Гройсман.

 

 

Читайте також: