fbpx
Політика

У Зеленського заявили, що відбиратимуть кандидатів у депутати по інтернету

Керівник діджитал-напряму партії “Слуга народу” Михайло Федоров на прес-конференції в Києві, заявив, що перед достроковими виборами у Верховну раду партія “Слуга народу” створить сайт, на якому всі хто бажає статити кандидатом в народні депутати від партії Зеленського зможуть подати заяву.

Про це повідомляє видання РБК-Україна.

За словами Федорова, кожен бажаючий зможе подати заявку, якщо відчуває в собі сили. Для цього необхідно буде заповнити розширену анкету і прикріпити документи, в тому числі концепції законопроектів.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Також він додав, що кандидатів у депутати по мажоритарних округах будуть перевіряти HR-агентства.

“Ми будемо перевіряти на безпеку, на професійні якості. Також дуже важливий момент, що ми буде перевіряти за допомогою міжнародних HR-агентств на ціннісні якості, тому що нам з цими людьми працювати, і важливо, щоб вони були в одній ціннісній системі координат з нами”, – резюмував він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, 20 травня, президент України Володимир Зеленський під час церемонії інавгурації у Верховній Раді заявив, що планує розпустити парламент.

Читайте також: