fbpx
Політика

Вакарчук представив свою новостворену партію «Голос»

Лідер гурту «Океан Ельзи Святослав Вакарчук представив свою партію «Голос» та повідомив про намір йти з нею на парламентські вибори, що відбудуться восени 2019 року.

Про це повідомило «BBC Україна».

Зокрема, Вакарчук запевнив, що списки новоствореної партії будуть формуватися після відкритого обговорення на її першому зїзді.

До команди Вакарчука увійшли колишня заступниця міністра економіки Юлія Клименко, колишній голова управління Transparency International Україна Ярослав Юрчишин, доктор та кардіохірург Юрій Соколов, командир роти, яка захищала Донецький аеропорт, Андрій Шараскін, громадська активістка та волонтерка, виконувачка обов’язків голови Одеської ОДА у 2016-2017 роках Соломія Бобровська.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

У прес-релізі прес-служби партії йдеться, що політсила “не братиме жодної копійки в олігархів, а фінансуватиме її прозорий бізнес і прості українці”.

Зараз партія перебуває у процесі реєстрації.

“Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе”, – підкреслив Святослав Вакарчук.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Нагадаємо, 24 квітня, Святослав Вакарчук заявив, що його прізвища не буде у списку партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” на парламентських виборах у Верховну Раду.

Читайте також: