Парламент має сформувати новий Уряд, – Юлія Тимошенко

Комментарии:

Сьогодні, 22 квітня, лідер партії ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко під час Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів парламенту, заявила, що настав час завершити політичну війну та взятися за відновлення і розвиток України.

Саме тому, не гаючи часу, парламент має дати можливість сформувати новий уряд, що працюватиме з новими завданнями.

Про це повідомляє сайт «Батьківщини».

«Зберігаючи нашу незалежність, правильну стратегію протидії війні, нам треба розкрити всі можливості для змін і стати частиною команди, яка цих змін прагне та проводить. Нам всім треба піти з політичної війни та розпочати час відновлення та розвитку. І так буде», – наголосила лідер «Батьківщини».

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Голова партії переконана, люди чекають на невідкладні зміни вже сьогодні. Тож Верховній Раді треба дати можливість сформувати новий уряд,  що здійснюватиме зміни в країні, житиме за новими цілями.

«Чи треба терпіти існуючий уряд ще півроку? Це буде та сама політика приниження людей, лобізму, корупції, несправедливості. Треба дати новому керівнику держави можливість здійснювати повноваження за абсолютно новою концепцією змін», – зазначила вона.

Читайте також:  Лобіст УПЦ МП спочатку визнав зв’язок з РПЦ, а потім заперечив

Юлія Тимошенко звернулась до колег у Верховній Раді і наголосила на необхідності також дати можливість новому президенту негайно змінити силовиків: Генпрокурора, Голову СБУ, міністра оборони, «щоб чітко подивитися, чи має він політичну волю притягнути всіх  представників чинної влади, які були замішані в корупції, до кримінальної відповідальності».

«Це буде перший тест на зміни», – підсумувала політик.

ЧИТАЙТЕ: Голова ЦВК повідомила, коли оголосять результати виборів

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур президентських виборів.