fbpx
Політика

Медведчук пропонує Зеленському в разі перемоги укласти угоду з Росією

Голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя», кум президента Росії Віктор Медведчук заявляє, що Володимир Зеленський, в разі обрання президентом України, зможе упродовж кількох місяців відновлювати контроль над східною частиною країни, керованої сепаратистами, і отримувати дешевий газ і значні інвестиції з боку Росії, якщо він укладе угоду з Москвою.

Про це повідомляє агенції Reuters

Зокрема, перед другим туром виборів в Україні Медведчук заявив, що наразі в Кремлі не мають очікувань щодо Зеленського, в якого немає політичного досвіду.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«У Москві не мають ніяких очікувань. Вони хочуть побачити, що станеться після цього, хто буде в його (Зеленського) оточенні, і що він буде робити і з ким», – сказав Медведчук.

Також Медведчук додав, що Зеленський зайняв неправильну політичну позицію, але кум Путіна сподівається, що він може змінити свою позицію в разі обрання.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Можливо, він прийде до думки, що заради миру потрібно це зробити. Ніхто не каже про те, що треба йти на поступки або щось віддавати. Ми говоримо про необхідність повернення людей і території»,– підкреслив політик.

Медведчук натякнув, що Путін може звільнити 24 захоплених українських моряків як жест доброї волі.

За його словами, він готовий обговорити це із Зеленським після виборів, якщо він переможе.

Читайте також: