fbpx
Політика

Петро Порошенко закликав прихильників прийти на НСК “Олімпійський” на дебати з Зеленським

Штаб Петра Порошенка у Facebook відкрив реєстрацію для всіх бажаючих, хто хоче побачити дебати з Володимиром Зеленським на НСК “Олімпійський”.

Виключно заради громадян України, які мають право почути обох кандидатів перед голосуванням. Виключно з поваги до закону України та чесних виборів.

19 квітня 2019 р. на Національному комплексі «Олімпійський» відбудуться дебати між кандидатами у президенти: представником партії «Слуга народу» Володимиром Зеленським і чинним Президентом України Петром Порошенком.

Кандидати спілкуватимуть один з одним на очах у всієї країни. Усього світу.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Закликаємо прийти прихильників Петра Порошенка і показати, що ми є, що наш кандидат має реальну підтримку, і що наш вибір – свідомий.

Окреме прохання – не треба атрибутики спортивних змагань. Ніяких фаєрів, дудок, барабанів тощо. Ми йдемо НЕ змагатися хто кого перекричить. Приносьте з собою прапори та символіку у державних кольорах України та Євросоюзу.

Участь пана Зеленського попередньо підтверджена. Якщо він дотримає слово, ми почуємо живі виступи обох претендентів на найвищу державну посаду. У нас буде нагода порівняти, подумати і зробити висновки для усвідомленого вибору.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У зв’язку з посиленими заходами безпеки глядачі допускаються на стадіон за попередньою реєстрацією.
Початок дебатів о 19.00. Рамки будуть відкритими на вхід з 16.30, вхід за списками та посвідченнями особи.

ВАЖЛИВО! Для бажаючих підтримати нашого кандидата будуть організовані безкоштовні автобуси з регіонів.

Крім того, 19.04 відбудеться автопробіг «Додай драйву!» з кожного обласного центру до Києва. Прихильники Порошенка приїдуть до столиці на власних авто і привезуть друзів.

Читайте також: