fbpx
Україна

Відповіді на мої запитання я хотів би почути від самого Зеленського, – Джемілєв

Сьогодні, 16 квітня, народний депутат фракції БПП, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв заявив, що відповідь на його п’ять питань щодо тимчасово окупованого Криму і Донбасу хотів би почути від самого кандидата Володимира Зеленського, а не від його штабу.

Про це повідомляє сайт Партії «Блок Петра Порошенка» Солідарність.

“По-перше, я звертався не до штабу, а до людини, яка збирається бути Президентом. І це не тільки моє особисте звернення, це скомпоноване звернення моїх співвітчизників, які зараз – на окупованих територіях”, – зазначив Мустафа Джемілєв.

Читайте також:  Всі релігійні громади Закарпаття відсвяткували День Карпатської України, крім УПЦ мп

Народний депутат нагадав, що в його зверненні було п’ять питань, які стосувалися не тільки Криму.

“Але і про те, що ось ви говорите, що хочете встановити мирні добросусідські відносини з РФ. Але, оскільки не ми нападали на Росію, не ми окупували частину території Росії, не ми нав’язували Росії, як їй жити і в якому напрямку йти, то на які поступки ви збираєтеся йти, щоб задобрити Путіна? Чи не передбачає це визнання анексії Криму та окупації частини Донецької і Луганської області. На це я отримав … Власне кажучи, це не відповідь Зеленського, тому що команда – це така справа, завтра він може сказати: “Я не в курсі і команди у мене немає, я її вигнав”. Тому я хотів би почути від самого Зеленського”, – наголосив лідер кримськотатарського народу.

Читайте також:  Ігнат покидає посаду спікера Повітряних сил, – командувач ПС

Нагадаємо, 15 квітня, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв звернувся до кандидата в президенти Володимира Зеленського з проханням відповісти на п’ять питань про Крим.

Читайте також: