fbpx
Політика

Ірина Луценко звинуватила Зеленського у некомпетентності

Сьогодні, 15 квітня, представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко заявила, що Володимир Зеленський ніколи не цікавився питанням українських військовополонених.

Про це вона розповіла в ефірі каналу “Прямий”.

За її словами, Зеленський не знає, що завдяки чинному президенту Петру Порошенку вже звільнено близько 3 тисяч українців.

“Протягом 5 років війни близько 3 тисячі полонених вдалося звільнити з полону Росії та сепаратистських утворень Донецька та Луганська. Президент Порошенко на кожній зустрічі з міжнародними партнерами при будь-яких перемовинах піднімає питання повернення полонених. Питання українських моряків також стоїть на порядку денному щодня на всіх міжнародних зустрічах. 3 тисячі повернутих полонених говорить про те, що президент Порошенко займається цієї роботою, вона є пріоритетом на всіх міжнародних комунікаціях. Тому заяви Зеленського з приводу тільки цих 24 є як мінімум несправедливою по відношенню до тих 70 українців, які все ще залишаються в полоні”, – наголосила Луценко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Також вона додала, що Володимир Зеленський ніколи не цікавився питанням військовополонених, тому і не знає цифр звільнених полонених та нині утримуваних у російських тюрмах й на окупованих територіях.

“Зеленський не розуміє ситуації сьогодні з українськими полоненими, наскільки це серйозне міжнародне питання і навіть не розуміє тієї важкості перемовин з президентом країни-агресора, щоб кожного українця повернути на рідну землю. Українці, які будуть обирати 21 числа, повинні розуміти, наскільки слабкого, непідготовленого, емоційно неврівноваженого вони можуть вибрати президента, якщо віддадуть свій голос за “Зе команду”, – резюмувала Ірина Луценко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ: Зеленський записав чергове відеозвернення до Порошенка

Читайте також: