Її “попросять” з ПАРЄ: Борислав Береза про провокації російської пропагандистки Скабєєвої

Комментарии:

Сьогодні, 11 квітня, у кулуарах Ради Європи народний депутат України Борислав Береза заявив журналістам про те, що якщо російська пропагандистка Ольга Скабєєва продовжить порушувати журналістську етику, її “попросять” з ПАРЄ.

Про це повідомляє канал “Прямий”.

“Пані Скабєєва це елемент гібридної інформаційної війни. Вчора до неї було застосовано місцевим апаратом дії, де їй зачитали правила поведінки журналістів в середині Парламентської асамблеї, де дали зрозуміти, що якщо вона ще раз порушить, то її попросять звідси. Більше того, вчора ми фіксували всі ці порушення і вже передали в апарат. Вони сказали, що приймають це до уваги і будуть розглядати. Окрім того, вчора всі побачили, як Скабеєва зменшила… вона тиха і спокійна. І ми раді, що досягли того, що хотіли – працювати, а не влаштовувати шоу. Більше того, зараз вже тролимо ми її, а не вона щось намагається зробити.

Це системна робота. Окрім того, треба казати те, що Росія і далі буде робити все що завгодно навколо свого повернення, публічно заявляючи про те, що не має бажання бути присутньою в Раді Європи, вони ніколи не залишать цієї мети. Я поясню чому. Тому що, в Парижі, в Лондоні, в Страстбурзі, в будь-якій іншій столиці Європи мешкають діти та сім’ї російських можновладців. Залишаючи Раду Європи, вони залишають можливість впливу на безпеку своїх рідних та близьких”, – розповів Береза.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ: Російський сенатор викликав Березу на дуель через Скабєєву