Нам пощастило, але везіння треба було заслужити, – Шевченко

Комментарии:

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференції прокоментував переможну гру національної команди проти збірної Люксембургу.

Про це повідомляє сайт ФФУ.

— Кажуть, що щастить сильнішим. Але чи була Україна сьогодні сильнішою за грою?

— Цей матч можна оцінювати по-різному. По гарячих слідах важко говорити, потрібно його переглянути ще раз. Пропускати це все через себе — це складнощі тренерської роботи. Особливо такі важкі ігри…

Найголовніше сьогодні — результат. Також величезне спасибі вболівальникам, які прийшли підтримати нашу команду. Їхня присутність допомогла хлопцям боротися до кінця. У підсумку Циганков заробив штрафний, після якого ми вийшли вперед. Так, був автогол, але везіння потрібно заслужити.

Я хочу зробити великий комплімент Люксембургу. На передматчевій прес-конференції я сказав, що ця збірна вміє грати у футбол. Сьогодні суперник продемонстрував відмінні фізичні дані. Команда була готова, бігла до кінця. У неї є непогані швидкі гравці, які створили нам великі проблеми. Були дві речі, що вплинули на гру. Ми програли дуже багато єдиноборств і підборів. У цьому плані команда не дуже добре себе показала.

Від Люксембургу завжди можна очікувати сюрпризів у поєдинках на його полі. Ти можеш приїхати й зіграти вдало, здобути перемогу, або ж матч вийде таким, як сьогодні. В останні роки ця команда створювала проблеми всім суперникам, про що ми добре знали.