Тимошенко: Ми маємо залучити інтелектуалів до управління країною

Комментарии:

Лідер партії ВО “Батьківщина”, кандидат на посаду президента України Юлія Тимошенко заявила під час зустрічі з науково-технічною елітою у Харкові, що вітчизняні інтелектуали мають брати участь в управлінні країною і працювати на її розвиток. Це передбачає Нова Конституція.

Про це повідомляє сайт “Батьківщини”.

За словами лідера «Батьківщини», наша країна має унікальний інтелектуальний потенціал, але досі не увійшла в 4 промислову революцію. І це в той час, коли на світових майданчиках обговорюють вже те, як будувати стосунки між людьми в епоху цієї революції.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Нам треба негайно думати про те, як інтегруватися, стати частиною розвитку сучасного людства. Адже наразі ми знаходимось на узбіччі», – зауважила вона.

Голова партії зазначила, що в ініційованому нею та розробленому разом з кращими фахівцями Новому економічному курсі – програмі покрокових змін у країні – передбачено, як із застарілої сировинної моделі економіки перейти до інноваційної.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

На жаль, звернула увагу лідер «Батьківщини», сьогодні Україна в інтелектуальній площині «примудрилася стати сировинним придатком світу».

«Ми не виробляємо готовий інтелектуальний продукт, ми працюємо на аутсорсинг, на якому потім хтось будує успішність своїх економік», – сказала Юлія Тимошенко.