fbpx
Політика

ТСК по розкраданню ЗСУ: Тимошенко і Гриценко проігнорували засідання

Народний депутат фракції партії “Блок Петра Порошенка”, глава ТСК ВР щодо фактів розкрадання у Збройних Силах України Іван Вінник розповів, що Юлія Тимошенко та Анатолій Гриценко не з’явились на засідання Тимчасової слідчої комісії ВР для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у ЗСУ в період з 2004 по 2017 рік.

Про це повідомляє канал Прямий.

За словами Вінника, на засідання ТСК також були запрошені представники Державного бюро розслідувань та Національного Антикорупційного Бюро України.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Також Вінник зауважив, що на засідання ТСК ВР щодо фактів розкрадання у Збройних Силах України та обороноздатності держави в період з 2004 по 2017 рік були запрошені екс-міністр оборони та екс-мрем’єр-міністр Єхануров, екс-міністр оборони Іващенко, а також прем’єр-міністра Юлія Тимошенко, яка працювала з міністром оборони Анатолієм Гриценком.

“Чому саме їх, тому що ті факти, які ми висвітлюємо – вони, на жаль, не відповідають національним інтересам, і нам би було цікаво, як людям, які працюють у Верховній Раді зараз, які формують державну політику, чим керувались особи, розпродаючи українську техніку за безцінь і взагалі роззброюючи українську армію”, – підкреслив нардеп.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Щодо персони Анатолія Гриценка, Іван Вінник заявив наступне: “Всі знають, що у шахрая чесні очі, тому я зараз не буду згадувати імені Анатолія Гриценка”.

ЧИТАЙТЕ: ТСК Верховної Ради дасть відповіді, як розкрадалася українська армія за часів Тимошенко та Анатолія Гриценка, – Герасимов

 

Читайте також: