fbpx
Політика

ВО “Батьківщина” повідомляє про чергову провокацію влади

Партія ВО “Батьківщина” повідомляє на своєму офіційному сайті, що з надійних джерел стало відомо, що на четвер, 28 лютого, Адміністрація Президента запланувала чергову провокацію.

Зокрема, повідомляється, що найняті штабом БПП та проінструктовані СБУ люди мають роздавати гроші нібито від імені партії «Батьківщина», начебто за участь в мітингу на підтримку імпічменту президента, якого спіймали на корупції.

Весь процес «організації замовного мітингу» мають фільмувати пропагандисти кишенькового каналу «Прямий», купленого Петром Порошенком в Олександра Януковича в обхід санкцій.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

ВО “Батьківщина” наголошує, що люди давно зрозуміли гендлярську сутність нинішнього режиму і фейковість подібних акцій буде для них очевидною.

Відмічається, що партія «Батьківщина» не збирає мітингів за гроші, не купує голосів виборців, не займається дискредитацією опонентів. І найголовніше – не заробляє на крові мільярди гривень, прикриваючи державну зраду патріотичними гаслами.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Також “Батьківщина” закликає журналістів не вестися на нікчемні провокації влади, яка зганьбила себе співпрацею з ворогом, і не ставати знаряддями маніпуляцій зі свідомістю суспільства.

Нагадаємо, 26 лютого, голова фракції “Батьківщина”, кандидат на посаду президента Юлія Тимошенко під час виступу з трибуни Верховної Ради заявила про початок процедури імпічмента чинного президента України Петра Порошенка.

Читайте також: