fbpx
Футбол

Тимощук зробив заяву щодо майбутнього Ракицького у збірній Україні

Асистент тренера «Зеніту» Анатолій Тимощук висловив свою думку щодо майбутнього Ярослава Ракицького у збірній Україні.

Зокрема, Тимощук  заявив наступне: «Для Ракицького головне – футбол. Він живе грою і віддає всього себе на полі. Робить все можливе, щоб допомогти команді і показати високоякісний футбол. Це головне, чого від нього чекають вболівальники, і він сам хоче якнайшвидше продемонструвати. У збірної України є головний тренер, він буде приймати рішення. Для мене головний критерій – якість футболіста, все повинно оцінюватися з точки зору гри.

Ми грали разом з Ракицьким у збірній. Ярослав знає, що за команда «Зеніт», яке тут місто і які вболівальники. Напередодні переходу спілкувалися з ним, але далеко не кожен день і кардинальних рішень точно не приймали. Головним було його бажання спробувати щось нове і пограти на іншому рівні. Якщо у нього були якісь питання до мене по цій ситуації, він на все отримав відповідь. Не сумніваюсь, що футболіст такого рівня посилить «Зеніт».

Нагадаємо, 9 лютого, головний тренер донецького “Шахтаря” Паулу Фонсека нарешті розкрив деякі деталі переходу Ярослава Ракицького в російський “Зеніт”.

Читайте також: