fbpx
Політика

Ірина Луценко вимагає від Гриценка 2,5 млн грн

Народний депутат та представник Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко заявила, що подала позов до суду проти кандидата у президенти Анатолія Гриценка.

Про це вона повідомила в ефірі одного з українських телеканалів.

За словами Луценко, вона вимагає відшкодувати 2,5 мільйона гривень моральної компенсації за образу честі і гідності родини Луценка.

“2,5 мільйона гривень – це та сума, яку Анатолій Гриценко знайшов, щоб зробити платіж, який приймає Центрвиборчком від кандидатів у президенти. Якщо він знайшов її як майбутній верховний головнокомандувач (це він так думає, але так не думає народ України, так не думаю я як матір воїна), то програний ним у суді позов обійдеться йому в той же завдаток”, – заявила Луценко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також представник Президента сказала, що в разі перемоги в суді її сім’я направить гроші на потреби волонтерських організацій і на армію.

Вона відзначила, що ЗСУ втратили свою боєздатність у ті часи, коли Гриценко був міністром оборони.

Нагадаємо, Генпрокурор України Юрій Луценко дав колишньому міністру оборони  Анатолію Гриценку 24 години аби той попросив вибачення за образу на адресу його сина.

Читайте також: