fbpx
Політика

Адвокат пораненого моряка Сороки розповів про стан здоров’я підзахисного

Російський адвокат Сергій Бадамшин, який захищає пораненого українського моряка Василя Сороку розповів на своїй сторінці у Facebook про стан здоров’я свого підзахисного.

Зокрема, Бадамшин пише, що Василя перевели з медчастини СІЗО «Матросская тишина» в СІЗО «Лефортово» в Москві.

«Стан здоров’я на сьогодні стабілізувалася, погіршення стану руки не відбувається. Так само мучить біль, функції пальців, кисті не відновлюються, набряк не спав. Тим не менше, лікар у «Лефортово» виявив недоліки своїх колег з лікарні СІЗО «Матросская тишина», виявивши ушкодження ще одного м’яза. Нарешті лікарі звернули увагу на набряк», — повідомив адвокат.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Також Бадамшин каже, що медики прописали моряку уколи, щоб зняти набряк, і знеболювальне.

«Нагадаю, що за дезінформацією Михайла Федотова [радника президента РФ] набряк — результат вправ з еспандером, а не поранення і потворного лікування. WTF? До речі, еспандер в «Лефортово» чомусь відібрали», — зазначив адвокат.

За час перебування в СІЗО «Лефортово» з суботи, 26 січня, Василь змінив уже три камери. Зараз він у відремонтованій камері з гарячою водою.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Ні на що не скаржиться», — пише Бадамшин.

За словами адвоката, Сорока розповів йому, що, на відміну від СІЗО «Матросская тишина», в «Лефортово» усі розмовляють ввічливо на Ви, годують добре.

«Не ресторан, але правда набагато краще, але ось душу на відміну від лікарні немає. [Є телевізор], але потрібна антена, з камери сусіда відселили, він і забрав свою антену, ну я зробив антену з кип’ятильника, але на довго не вистачить», — передає слова моряка адвокат.

Читайте також: