fbpx
Політика

Геращенко стверджує, що знає, хто виграє президентські вибори

Віце-спікер парламенту Ірина Геращенко повідомила на своїй Facebook-сторінці, що знає на 100%, хто виграє нинішні президентські перегони.

Зокрема, Геращенко пише, що влітку вже робила прогноз, згідно з яким «тільки в ВР в нас буде 17 кандидатів в президенти».

«Мій список і цифра – прогноз на 98% співпав з реальністю. З дистанції зійшли тільки В. Чумак, який підтримав іншого кандидата, несподівано – відмовився від балотування А. Білецький, й так і не зареєструвався, хоч публічно заявляв про такі свої наміри С. Лещенко. Наразі в ВР 15 депутатів вирішили, що вони можуть і знають, і мають балотуватися. Це перший і другий номер « Батьківщини» – Надія Савченко і Юлія Тимошенко. Це очікувано Олег Ляшко. Це аж три депутати від розколотого Опоблоку – Ю.Бойко, О.Вілкул і Є.Мураєв. Це люди, які на попередніх виборах отримали пару відсотків й всі ці п‘ять років носили їх як корону, на голові. Це лідери кишенькових партій, де з членів лише вони і прапор. Це парочка неадекватних персонажів (соррі, що так про колег, але інакше їх важко охарактеризувати)», – заявила політик.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Ще Геращенко оприлюднила список кандидатів – депутатів, який на сьогодні виглядає так (в порядку висування і реєстрації):

«1.Шевченко (той, який без шапки).
2. Купрій
3. Богомолець
4. Бойко
5.Вілкул
6.Мураєв
7.Кривенко
8.Каплін
9.Тимошенко
10.Ляшко
11.Деревянко
12.Тарута
13. Корнацький
14. Добродомов
15. Савченко

“Ще не вечір, й можливо, за тиждень ще пару колег прокинуться з відчуттям власної місії і зареєструються кандидатами”, – резюмувала віце-спікер.

Ще влітку я дала прогноз ,що тільки в ВР в нас буде 17 кандидатів в президенти. Мій список і цифра – прогноз на 98% …

Gepostet von Iryna Gerashchenko am Sonntag, 27. Januar 2019

Читайте також: