Хацкевич розкритикував останню гру “Динамо” в товариському матчу проти “Стяуа”

Комментарии:

На офіційному сайті київського “Динамо” опубліковано коментар головного тренера клубу Олександра Хацкевича, в якому він поділився своїми враженнями від товариського матчу проти “Стяуа”.

“В актив ми могли б занести цей матч, якби перемогли. Все ж, позитивний результат дає поштовх з більшим настроєм працювати далі. В сьогоднішньому матчі ми вирішили подивитися хлопців в інших варіаціях. Плюс Буено прихворів, Вербіч відчував дискомфорт, так що в цій грі вони не змогли взяти участь.

В принципі, відпрацьовували вихід з оборони через середній і короткий пас, більше сьогодні використовували фланги, але остання передача і її якість залишає бажати кращого. По руху, по відношенню хлопці – молодці.

Якщо стандарт поблизу воріт суперника ми самі заробили, то стандарт поблизу власних воріт, коли ми володіємо м’ячем на останніх секундах, і йти в обіграш на трьох футболістів у своєму штрафному, і порушувати правила, коли в даній ситуації потрібно зіграти більш надійно і простіше, то це вже більше індивідуальна помилка нашого гравця”, – заявив Хацкевич.

Нагадаємо, що 23 січня київське “Динамо” зіграло товариський матч проти румунської “Стяуа”.

Матч у Марбельї завершився з рахунком 1:1.