fbpx
Політика

Анатолій Гриценко подав документи у ЦВК

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценкo повідомив на своїй Facebook-сторінці, що подав документи у Центральну виборчу комісію для реєстрації його як кандидата на виборах Президента України, які відбудуться 31 березня.

«Щойно здав весь необхідний, передбачений законом, пакет документів для реєстрації. Те, питання, яке часто виникає, хто вніс заставу в 2,5 мільйони? Внесла партія, наші партійці і я особисто як партієць. Норми закону дотримані», – підкреслив Гриценкo.

Також Гриценкo додав, що на його персональному сайті вже опублікована програма кандидата у президенти «Чесний президент – служитиме людям!», в якій викладено бачення Анатолієм Гриценкoм майбутнього країни.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

«Це абсолютно конкретні кроки, що треба зробити в кожній із сфер: безпека, деокупація територій, боротьба з корупцією, підйом економіки, щoб вона зростала темпами 10% на рік і щoб середня зарплата була понад 700 євро», – сказав Гриценкo.

Ще лідер партії «Громадянська позиція» підкреслив, що йде на один президентський термін, за який встигне реалізувати всі, викладені у програмі, кроки.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Мені не треба триматись за крісло. Ми з командую виконаємо ті завдання, які я обіцяю в програмі, за 5 років. І за всі 5 років за моєї підтримки молоді, креативні, отримавши досвід державного управління, далі поведуть країну вперед», – резюмував Гриценкo.

Все, документи до ЦВК подано. Вступаю у виборчу боротьбу офіційно. Попереду – довгий і складний шлях, але разом з Вами…

Gepostet von Анатолій Гриценко am Samstag, 12. Januar 2019

Читайте також: