fbpx
Політика

Названі українські депутати, які більше всіх прогулювали засідання ВР

40 українських парламентарів не голосували чи були відсутніми у понад 90% голосувань за чотири роки роботи Верховної Ради. Про це повідомляє «Опора».

Також зазначається, що лише 9 нардепів навпаки старанно голосували і не брали участь у менше ніж 10% голосувань.

«Так, найбільшими прогульниками Верховної Ради VIII скликання стали: Сергій Клюєв, Вадим Рабінович, Костянтин Жеваго, Сергій Льовочкін, Юхим Звягільський, Дмитро Ярош, Олександр Онищенко, Віталій Чепинога, Євгеній Мураєв, Сергій Ларін, Євген Бакулін та Юлія Льовочкіна», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Також були названі найбільш дисципліновані депутати: «У розрізі лідерів парламентських фракцій та груп найбільш старанно брали  участь у голосуваннях Артур Герасимов – 81%, Максим Бурбак та Олег Березюк – 72%. Натомість найгірше висловлювали свою позицію у сесійній залі Олександр Вілкул – 11% та Віталій Хомутиннік – 10%».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Читайте також: