UA:Перший показав офіційне відео учасниці «Дитячого Євробачення-2018» від України Красновецької

Комментарии:

Національна суспільна телерадіокомпанія України презентувала офіційне відео учасниці від України на Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2018» Даріни Красновецької на пісню «Say Love».

Зазначається, що над відеороботою працювала команда розважального напряму НСТУ.

«Ми не хотіли робити занадто складних постановок, щоб не відволікати увагу від молодої артистки та потужного меседжу пісні. Перевага Даріни у її природності та невимушеності. Вона співає від щирого серця і рухається саме так, як відчуває музику та слова пісні. Даріна – “амбасадор любові”, тож у відеокліпі творча команда намагалася зробити акцент саме на виконавиці, підкреслити її сильний вокал, передати настрій та емоцію, яку відчуває Даріна під час співу», – йдеться в повідомленні.

Прокоментувала відео й сама Красновецька: «Спочатку я трохи нервувала, але команда, яка працювала зі мною над відео, допомогла розслабитися і отримувати задоволення від процесу. Для відео мені зробили гарну зачіску і пошили яскравий костюм, а ще придумали надзвичайно крутий рупор, який спеціально пофарбували у червоний колір! Рупор підкреслює ідею пісні, він допомагає мені закликати людей з усього світу відмовитися від війни і об’єднатися заради великого та світлого почуття любові. Я дуже сподіваюся, що людям сподобається моє відео».

Нагадаємо, «Дитяче Євробачення-2018» пройде 25 листопада у Мінську.