Киян залишили без телеканалів СТБ, «Новий», «1+1», «2+2», «Інтер», ICTV

Комментарии:

Київський провайдер кабельного телебачення «Інформаційні технології», який працює в Дарницькому, Дніпровському, Деснянському та Голосіївському районах Києва, відключив телеканали медіагрупи 1+1 Media, StarLightMedia та Inter Media Group. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«У зв’язку з політикою медіагруп щодо надмірного підвищення цін на ретрансляцію телеканалів, 1 жовтня 2018 року відключено телеканали медіагруп «1+1 Media», «StarLightMedia», «Inter Media Group».  Наша Компанія активно відстоює інтереси абонентів. Ми не хочемо перекладати на ваші плечі тягар непомірних платежів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

Таким чином, кияни залишилися без телеканалів СТБ, «Новий», «1+1», «2+2», «Інтер», ICTV та інших.

«Зазначені канали можливо дивитися безкоштовно за допомогою ефірного цифрового тюнеру Т2 та в мережі Інтернет.  Замість зазначених каналів, не змінюючи ціни, ми даємо нашим абонентам можливість дивитись 22 нові преміум-канали.  Ми пропонуємо Вам нову БЕЗРЕКЛАМНУ Концепцію кабельного телебачення.  Для її активації Вам достатньо з 07:00 2 жовтня запустити новий пошук телеканалів на Ваших телевізорах», – додали в компанії.

Читайте також:  Закарпатські волонтери розпочали виробництво "мишоловок" для військ рф