fbpx
Політика

Порошенко підкреслив важливість якнайшвидшого розгляду конституційних змін щодо закріплення євроатлантичного курсу України

Вже найближчим часом Верховна Рада України зможе приступити до розгляду законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо закріплення європейського та євроатлантичного напрямку розвиту. Про це заявив президент Петро Порошенко, передає його прес-служба.

«Думаю, що зараз, коли доля законопроекту у ваших руках, ми також зможемо зробити все можливе, щоб найближчим часом ми мали можливість розглянути у першому читанні у Верховній Раді конституційні зміни і на наступній сесії прийняти його в цілому», – зазначив президент під час спеціального пленарного засідання Конституційного суду України.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Це було надзвичайно важливо, що переконливою, більш ніж конституційною більшістю у 321 голос, коли і народні депутати від коаліції, і абсолютна більшість народних депутатів від опозиції, підтримали включення до порядку денного і направлення до Конституційного суду історичних змін до Конституції, які передбачають абсолютно чіткі завдання для Президента, Парламенту та Уряду щодо роботи з інтеграції України. Маючи на меті повномасштабне членство в Європейському Союзі і в організації Північноатлантичного договору», – додав він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Читайте також: