fbpx
Популярне Україна

В Україні видано вже 10 мільйонів біометричних паспортів

У п’ятницю, 21 вересня 2018 року, в Києві було видано 10-мільйонний закордонний біометричний паспорт. Його власниця – киянка Поліна Савіна. Про це повідомляє прес-служба президента.

Зазначається, що Петро Порошенко особисто вручив десятимільйонний біометричний паспорт.

«Майже два роки тому я мав велику честь, я був першим громадянином України, який отримав біометричний паспорт за номером один. Моя дружина отримала – за номером 100. І сьогодні паспорт буде отримувати десятимільйонний громадянин України», – заявив український лідер.

Читайте також:  Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

«Про що каже цифра 10 мільйонів?.. 10 мільйонів означає, що виявилися точно не праві ті, хто казав, що українцям не потрібен безвізовий режим, українцям не потрібні біометричні паспорти», – наголосив Петро Порошенко та зауважив, що 10 мільйонів означає, що кожен четвертий українець отримав біометричний паспорт.  За словами Глави держави, і юні українці, які сьогодні присутні під час вручення десятимільйонного паспорта, також з нетерпінням чекають можливості отримати свої біометричні паспорти. «Я висловлюю щире сподівання, що коли вже буде право для Давида і Влади отримувати за віком український паспорт, я би не виключав, а твердо сподівався, що разом із державним гербом України, там буде написано Європейський Союз. А Україна буде членом Європейського Союзу», – додав президент.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

 

 

Читайте також: