fbpx
Україна

У Києві тимчасово перекриють Хрещатик

Хрещатик

Хрещатик у Києві буде перекрито для всіх видів транспорту з 21:00 21 вересня до 06:00 24 вересня. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Це пов’язано з проведенням Всеукраїнського свята подяки.

«Зокрема, під час підготовки та проведення заходу, з 21:00 21 вересня до 06:00 24 вересня передбачено заборонену руху всіх видів транспорту вулицею Хрещатик (від перетину з вул. Богдана Хмельницького до перетину з Алеєю Героїв Небесної Сотні).  Також із 06:00 до 24:00 23 вересня діятиме обмеження руху транспорту двома крайніми правими смугами руху вулиці Хрещатик на ділянці від Бессарабської площі до вулиці Богдана Хмельницького в напрямку руху до Європейської площі для зупинки транспортних засобів із метою заїзду учасників заходу з обмеженою мобільністю», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

Також зазначається, що на час проведення заходу змінять роботу маршрути наземного пасажирського транспорту, які курсують вказаними ділянками, про що буде повідомлено додатково.

Читайте також: