fbpx
Події

СБУ заборонила в’їзд в Україну російському коміку Данилові Поперечному

Данила Поперечний

Громадський рух «Відсіч» повідомив на своїй сторінці в Facebook, що СБУ заборонила в’їзд в Україну російському коміку-стендаперу Данилові Поперечному.

«Завдяки зверненню Громадянського руху “Відсіч” СБУ заборонила в’їзд російському відеоблогеру і стендаперу Данилу Поперечному. Причиною стала антиукраїнська позиція “творця” і його заяви в підтримку російської політики в Україні, зокрема, окупації Криму. Наступні три роки він не зможе потрапити на територію нашої держави , – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

Відзначимо, що 18 травня мав відбутися його концерт в Києві.

Сам артист прокоментував ситуацію, що склалася в такий спосіб: «Вітаю, божевільні карателі. Хотілося б відзначити, що у вас немає ні найменшого права забороняти мені в’їзд в країну, в якій я закінчив середню школу, в якій живуть мої друзі і однокласники, а також моя мама. Ви, перепрошую, зовсім там *** дали зі своїми іграми в вершителів людських доль? Про яку таку “антиукраїнську” позиціювзагалі може йти мова? Ви хоч знаєте, хто я і чим займаюся в Росії?) Звичайно ж ні – ви просто ***, які завалюють службу безпеки України липовими доносами».

Читайте також: