fbpx
Події

Геращенко заявив, що прихильники Саакашвілі намагалися домогтися кровопролиття

Антон Геращенко

Народний депутат, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що прихильники Саакашвілі, які зустрічали екс-губернатора Одеської ОДА в пункті пропуску «Шегині», намагалися домогтися кровопролиття.

«5 прикордонників і 11 поліцейських отримали травми під час прориву групи провокаторів на чолі з Михайлом Саакашвілі через пункт пропуску “Шегині”. Головною метою провокаторів, які незаконно проривали державний кордон України, було домогтися кровопролиття, що супроводжується сценами брутального насильства з боку співробітників правоохоронних органів. Цієї мети провокаторам домогтися не вдалося», – написав він у Facebook.

Читайте також:  На Закарпатті трапилася смертельна аварія

Нагадаємо, вчора, 10 вересня, Михайло Саакашвілі перетнув польсько-український кордон в пункті пропуску «Шегині». При цьому його прихильники прорвали оточення українських правоохоронців, і допомогли політику потрапити на територію України.

На даний момент відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Читайте також: