fbpx
Спорт

Анонс та прогноз матчу відбору на ЧС-2018 Ісландія-Україна

Відбір на ЧС-2018 Ісландія-Україна

Сьогодні, 5 вересня 2017 року, відбудеться матч відбору на ЧС-2018 Ісландія-Україна. Початок зустрічі о 21:45, пряма трансляція запланована на телеканалах Україна та Футбол 1.

Даний матч дуже важливий для українців, адже невдача в ньому сильно позначиться на шансах підопічних Шевченко в боротьбі за путівку на мундіаль. На даний момент трійка лідерів в групі I Хорватія (16 очок), Україна (14) і Ісландія (13).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що в першому матчі ці збірні зіграли внічию 1:1.

Збірна Ісландії також не має наміру програвати, тим більше в рідних стінах, тому українців сьогодні чекає нелегкий матч.

«Нас чекає дуже важка гра, ми розуміємо всю її важливість, всі готуються дуже серйозно. Будемо грати на перемогу», – заявив на передматчевій прес-конференції головний тренер України Андрій Шевченко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Орієнтовні склади команд:

Збірна Ісландії: Халлдорссон – Севарссон, Арнасон, Р.Сігурдссон, Магнуссон – Гуннарссон, Халлфдрессон – Гудмунссон, Г.Сігурдссон, Б’ярнасон – Фіннбогасон

Збірна України: Пятов – Морозюк, Хачеріді, Ракицький, Матвієнко – Степаненко – Ярмоленко, Коваленко, Гармаш, Коноплянка – Кравець

Прогноз на матч відбору на ЧС-2018 Ісландія-Україна UAonline – 0:1

Читайте також: