Терористи на Донбасі 36 разів порушували «режим тиші» за минулу добу

Протягом минулої доби терористи на Донбасі 36 разів порушували «режим тиші», внаслідок чого поранення отримав боєць ВСУ. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, 5 обстрілів були здійснені з важкого артилерійського озброєння.

На Приморському напрямку обстріли велися неподалік від Талаківки, поблизу Гнутового, в районі Широкиного, Водяного, Павлополя, Новомихайлівки та Мар’їнки.

Related Post

«На Донецькому напрямку зафіксовано 6 ворожих збройних провокацій. Зранку та впродовж дня на цій ділянці лінії зіткнення було спокійно. Перший обстріл бойовиками наших позицій відбувся близько 18:00 години – окупанти відкрили вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів по позиціях ЗСУ в районі Кам’янки. Вже за декілька хвилин загарбники із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів накрили один з наших опорних пунктів у передмісті Авдіївки. До опівночі проросійські бандформування, використовуючи гранатомети, стрілецьку зброю різних калібрів та 82-мм міномети, ще щонайменше три рази обстрілювали наші укріплення поблизу Авдіївки. Окрім того, з піхотного озброєння та БМП найманці ввечері відкривали вогонь по військовослужбовцях ЗС України, котрі тримають оборону неподалік Верхньоторецького», – йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку «режим тиші» був порушений у Кримському, Новозванівці, Щасті, Станиці Луганській та Новоолександрівці.

Leave a Comment