fbpx
Події

Терористи на Донбасі 36 разів порушували «режим тиші» за минулу добу

Ситуація в зоні АТО

Протягом минулої доби терористи на Донбасі 36 разів порушували «режим тиші», внаслідок чого поранення отримав боєць ВСУ. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, 5 обстрілів були здійснені з важкого артилерійського озброєння.

На Приморському напрямку обстріли велися неподалік від Талаківки, поблизу Гнутового, в районі Широкиного, Водяного, Павлополя, Новомихайлівки та Мар’їнки.

«На Донецькому напрямку зафіксовано 6 ворожих збройних провокацій. Зранку та впродовж дня на цій ділянці лінії зіткнення було спокійно. Перший обстріл бойовиками наших позицій відбувся близько 18:00 години – окупанти відкрили вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів по позиціях ЗСУ в районі Кам’янки. Вже за декілька хвилин загарбники із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів накрили один з наших опорних пунктів у передмісті Авдіївки. До опівночі проросійські бандформування, використовуючи гранатомети, стрілецьку зброю різних калібрів та 82-мм міномети, ще щонайменше три рази обстрілювали наші укріплення поблизу Авдіївки. Окрім того, з піхотного озброєння та БМП найманці ввечері відкривали вогонь по військовослужбовцях ЗС України, котрі тримають оборону неподалік Верхньоторецького», – йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку «режим тиші» був порушений у Кримському, Новозванівці, Щасті, Станиці Луганській та Новоолександрівці.

Читайте також: