fbpx
Події

За минулу добу на Донбасі троє українських військових отримали поранення

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр штабу АТО повідомляє на своїй сторінці в Facebook, що за минулу добу терористи на Донбасі здійснили 55 обстрілів позицій ВСУ, в результаті чого поранення отримали троє українських військових.

«На Приморському напрямку противник з мінометів калібру 120 мм обстрілював наші укріплення в районі Миколаївки. Зі 122-мм ствольної артилерії – позиції українських воїнів поблизу Чермалика. Також з мінометів калібру 82 мм бандити били поблизу Красногорівки. Окрім того, під ворожими обстрілами вчора неодноразово опинялись українські воїни, котрі тримають оборону в районі Павлополя, Талаківки, Водяного, Лебединського, Широкиного, Гнутового та Мар’їнки. Там загарбники здебільшого застосовувати гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети та інше піхотне озброєння. Всього минулої доби на цьому напрямку зафіксовано 23 ворожі збройні провокації», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  СБУ затримала ще двох колаборанток з Херсонщини: одна з них ховалась у київському хостелі

На Донецькому напрямку «режим тиші» був порушений поблизу Новолуганського, в районі Авдіївки, Пісків, Опитного, Верхньоторецького, Майорська, Кам’янки та Невельського.

«На Луганському  напрямку нараховано 19 ворожих обстрілів. Там з мінометів, подекуди й калібру 120 мм, найманці били по позиціях сил АТО в районі Катеринівки, Новоолександрівки, Щастя та Трьохізбенки. Поблизу цих населених пунктів, а також неподалік Жовтого, Новотошківського, Кримського, Троїцького та Станиці Луганської, російсько-терористичні бандформування неодноразового відкривали вогонь по наших оборонних укріпленнях з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів», – додали в штабі АТО.

Читайте також: