fbpx
Україна

Кличко розповів, як підвищити туристичну привабливість Києва

Московській міст у Києві

Мер Києва Віталій Кличко під час презентації Концепції розвитку інфраструктури прибережних територій та зон відпочинку столиці розповів, як підвищити туристичну привабливість міста. За його словами, в цьому допоможе розвиток інфраструктури прибережних територій Києва.

«Київ має унікальне природне середовище, оскільки острови тут розташовані практично в центрі міста. І ці зони відпочинку треба розвивати. Бо розвинені прибережні території – це і комфортний відпочинок киян, і туристична привабливість нашого міста», – наголосив він.

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті Героя з Прикарпаття Андрія Бойка

Концепція передбачає, що Поштова площа стане туристичним хабом, звідки можна буде дістатися до найгарніших локацій Києва. Значна увага також буде приділена розважальній інфраструктурі та інфраструктурі для активного відпочинку на Трухановому острові та в Гідропарку.

«Також йдеться про облаштування канатної дороги (від Арки Дружби народів до Труханова острова), станції канатної дороги на Поштовій Площі, екскурсійно-оглядової вежі, пішохідної зони на Контрактовій площі, а також облаштування належної кількості паркінгів і зон відпочинку», – повідомляють в КМДА.

Читайте також:  Українця Ігоря Білякова вкусила змія, але він не розгубився: що було далі?

 

Читайте також: