fbpx
Події

За минулу добу було зафіксовано 28 обстрілів в зоні АТО

Авдіївка

Попри встановлений вчора «режим тиші», підрозділи російсько-терористичних військ продовжили чинити збройні провокації проти сил АТО. За минулу добу було зафіксовано 28 обстрілів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

«На Приморському напрямку зафіксовано найбільше порушень – 18. Там, зокрема, вже ввечері під ворожі обстріли потрапили опорні пункти сил АТО, які розташовані в районі Широкиного, Водяного, Чермалика й Талаківки. Ворог використовував гранатомети, великокаліберні кулемети й стрілецьку зброю. Близько 21.00 бойовики обстріляли наші оборонні укріплення на підступах до Мар’їнки з мінометів калібру 82 мм. Окрім того, за темної пори доби на цьому напрямку значно активізувались ворожі снайпери», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  На Закарпатті трапилася смертельна аварія

На Луганському напрямку окупанти здійснили 8 обстрілів по Новозванівці, Новоолександрівці, Кримському та Кряківці.

«На Донецькому напрямку було найспокійніше. Втім два порушення бойовиками умов невикористання зброї також мали місце. Так, ближче до вечора противник з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляв позиції українських воїнів, котрі тримають оборону в районі Зайцевого. А ближче до опівночі проросійські НЗФ застосували 82-мм міномети, автоматичні станкові гранатомети й великокаліберні кулемети під час обстрілу одного з наших опорних пунктів у південному передмісті Авдіївки», – додали в штабі АТО.

Читайте також:  СБУ затримала ще двох колаборанток з Херсонщини: одна з них ховалась у київському хостелі

 

Читайте також: