fbpx
Україна

Кличко взяв участь у відкритті iHub у Києві

Мер Києва Віталій Кличко

iHub у Києві стане найбільшим інкубатором, де втілюватимуться найамбітніші інноваційні та технологічні стартапи. Про це повідомив мер Києві Віталій Кличко.

«Багато разів у закордонних відрядженнях, відвідуючи сучасні інноваційні центри у різних містах світу, я задавався питанням, чому такі ініціативи працюють у всьому світі, а в Україні досі ні. Два роки ми працювали над реалізацією цього проекту. І я дуже радий, що сьогодні ми відкриваємо сучасний центр інновацій та IT-технологій iHub у центрі нашої столиці. Я впевнений, що цей iHub буде найбільшим інкубатором в країні, де втілюватимуться найамбітніші інноваційні та технологічні стартапи», – наголосив він.

Читайте також:  210 років від народження Тараса Шевченка: цікаві факти про Пророка

Також Кличко подякував уряду Королівства Норвегія, який надав більшу частину коштів для запуску iHub у Києв.

iHub Київ на Хрещатику, 10 – це сучасний простір площею 1600 кв. м., де розташовані: 190 робочих місць, 7 конференц-кімнат для переговорів, 2 конференц-зали, 6 зон відпочинку, 11 окремих кімнат для команд, 4 зали для проведення тренінгів.

iHub забезпечує стартапи, IT-компанії, фрілансерів необхідною освітою та навичками, менторською підтримкою, допомогою у залученні інвестицій та якісною інфраструктурою.

 

Читайте також: