fbpx
Шоу-бізнес

Джамала відповіла на критику Меладзе щодо O.Torvald

O.Torvald на «Євробаченні-2017»

Українська співачка Джамала впевнена, що в провалі групи O.Torvald на конкурсі «Євробачення-2017» винні не тільки члени журі нацвідбору, і вона зокрема, за те, що віддала свій голос саме за хлопців, але і глядачі. Адже за результатами глядацького голосування група O.Torvald теж перемогла і отримала право представляти Україну на престижному музичному конкурсі.

«Я абсолютно не згодна з тим, що журі національного відбору повинно вибачитися за свій вибір, і особисто я ні за що вибачатися не збираюся. Колективний бал від журі співпав з балом, який O.Torvald отримала за результатами глядацького голосування, тобто і журі, і глядачі проголосували за цього учасника разом», – сказала Джамала.

За словами співачки, вибравши конкурсанта, абсолютно неможливо передбачити результати його виступу. Вона нагадала, що букмекери в цьому році на конкурсі «Євробачення-2017» пророкували перемогу виконавцю з Італії, а виграв португалець.

«O.Torvald гідно виступили на конкурсі, вони були єдиною рок-групою, і цим, в тому числі, відрізнялися від всіх інших учасників. Я вітаю Женю Галича і хлопців з O.Torvald з відмінним виступом!», – додала Джамала.

Нагадаємо, що раніше український гурт O.Torvald на своїй сторінці в Facebook прокоментував свій виступ на пісенному конкурсі «Євробачення-2017».

Читайте також: