fbpx
Спорт

В рамках 23-го туру УПЛ «Динамо» обіграло «Олександрію»

У чемпіонаті України з футболу стартував другий етап. Нагадаємо, що команди розділені на шістки: з 1 по 6 місце команди розіграють путівки в єврокубки, а з 7 по 12 – будуть боротися за виживання.

В рамках 23-го туру київське «Динамо» на виїзді грало проти «Олександрії». Матч для підопічних Реброва видався нелегким. Варто відзначити, що головний тренер столичного клубу використовував нову схему – в три захисника. Такою схемою «Динамо» грало в товариському матчі проти «Ворскли» і здобуло впевнену перемогу з рахунком 4:0.

А ось початок матчу проти «Олександрії не склався – вже на 2-й хвилині Огиря дальнім ударом вразив ворота Рудько. Кияни намагалися розхитати оборону суперника через фланги, але з цього мало що виходило. Олександрійці ще в першому таймі могли подвоїти свою перевагу після помилки воротаря «Динамо», але на підстрахуванні зіграв Віда. У підсумку на перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь «Олександрії».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Другий тайм кияни початку активніше, намагаючись відігратися вже з перших хвилин. Непоганий шанс був у Антунеша, але португалець невдало зіграв на добиванні після штрафного удару. Щоб освіжити гру, Ребров випустив замість Яремчука Бесєдіна, і вже через хвилину – на 59-й – Артем замкнув головою пас від Ярмоленка. Вже на 66-й хвилині «Динамо» вийшло вперед – Денис Гармаш прекрасно зіграв на добиванні, відправивши м’яч у ворота Новака. Пізніше Гармаш взяв участь і в третьому голі команди. Півзахисник «Динамо» змусив помилитися Бондаренко, відібрав м’яч і віддав пас на Ярмоленка. Андрій в свою чергу обіграв на замаху і воротаря, і захисника, після чого відправив м’яч у порожні ворота. На 90+3 хвилині Ярмоленко забив і другий свій м’яч, відзначившись з пенальті. Добре зігравши в другому таймі, кияни все-таки змогли добути так потрібні три очки.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У підсумку «Динамо» обіграло з рахунком 4:1 «Олександрію», і продовжує займати друге місце в турнірній таблиці, яке дає можливість поборотися за путівку в Лігу чемпіонів.

Читайте також: