fbpx
Шоу-бізнес

GQ показав кадри з нового фільму «Лара Крофт»

Журнал GQ (Gentlemen’s Quarterly) показав кадри з нового фільму «Лара Крофт», який вийде на екрани в березні 2018 року. Нагадаємо, що головну роль грає вже не Анджеліна Джолі, а Алісія Вікандер.

У свою чергу Vanity Fair розповів про сюжет нової стрічки. Дії фільму розгортатимуться через 7 років після зникнення батька головної героїні. Вона вирішить зайнятися його пошуками.

Режисер фільму Роар Утхауг в інтерв’ю GQ заявив, що новий фільм про Лару Крофт буде значно відрізнятися від попередніх частин. Вікандер ж підкреслила в розмові з Vanity Fair, що дуже зраділа, коли їй запропонували цю роль.

Перший фільм «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» вийшов на екрани в 2001 році. Головну роль зіграла Анджеліна Джолі. У 2003 році вийшов сиквел фільму під назвою «Лара Крофт розкрадачка гробниць: колиска життя». Фільми засновані на серії комп’ютерних ігор Tomb Raider, які розповідають про археолога і шукачку пригод Лару Крофт.

У 2013 році серія ігор Tomb Raider була перезапущена. Саме на оновленій грі і буде грунтуватися новий фільм «Лара Крофт».

Читайте також: