fbpx
Кінотеатри

Алісія Вікандер стала новою Ларою Крофт

Розмови про перезапуск дилогії «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» ходять вже досить давно. При цьому останні новини, пов’язані з новим проектом, вказували на те, що найімовірніше головна роль дістанеться зірці фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» – актрисі Дейзі Рідлі. Однак, як стало відомо, в кінцевому підсумку на головну роль взяли іншу акторку.  

Повідомляється, що нової Ларою Крофт стане лауреат «Оскара» – актриса Алісія Вікандер, яка за останні пару років здобула неймовірну популярність. На її рахунку такі фільми, як «Екс- махіна», «Дівчина з Данії», «Агенти А.Н.К.Л.», «Шеф Адам Джонс» та багато інших.  

Слід нагадати, що дилогія «Лара Крофт» заснована на серії відеоігор Tomb Raider, що стартувала в 1996 році. Перша екранізація відеогри вийшла в 2001 році. Головну роль в ній виконала Анджеліна Джолі. Через два роки вийшов сиквел фільму, після якого не було продовження.  

Наскільки відомо, крім Дейзі Рідлі і Алісії Вікандер на роль Лари Крофт також претендували Кара Делевінь, Емілія Кларк, Сірша Ронан та інші актриси.  

Цього року Алісию Вікандер можна буде побачити одразу в трьох фільмах, в числі яких «Джейсон Борн», «Тюльпанна лихоманка» і «Світло в океані».

Читайте також: