fbpx
Спорт

Турецькі клуби зацікавлені в українських футболістах

Цілком ймовірно, що кількість українських футболістів в Туреччині може зрости. Як повідомляє ряд турецьких ЗМІ (Fotospor, Sporx, Ajansspor) в сферу інтересів потрапили півзахисник «Динамо» Андрій Ярмоленко, вінгер «Шальке» Євген Коноплянка (в аренді з «Севільї»)та півзахисник «Шахтаря» Руслан Малиновський, який виступає на правах оренди в «Генку».

В українських вінгерах зацікавлений «Фенербахче». Повідомляється, що менеджер клубу навіть відвідав матч Хорватія-Україна, щоб подивитися на Ярмоленко.

У той же час, ще один турецький клуб – «Бешикташ» – не проти придбати і Коноплянку, і Ярмоленко. З огляду на те, що «Шальке» влітку має намір позбутися від гравця, то турецькі клуби з великою часткою ймовірності зроблять спроби його придбати.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Шальке» збирається продати Євгена Коноплянку

На Малиновського претендує «Трабзонспор». Згідно з оцінкою порталу transfermarkt.de, його ціна становить 2 мільйони євро.

А ось Ярмоленко портал оцінює в 19 мільйонів євро. Навіть якщо «Динамо» і захоче продати свого лідера, невідомо чи захоче сам Андрій виступати в чемпіонаті Туреччини.

Коноплянці ж, ціна на якого постійно падає, і вже дійшла до 12 мільйонів євро, варто задуматися про переїзд до Туреччини, де він зможе отримувати постійну ігрову практику.

Нагадаємо, що зараз в Туреччині виступають і інші українські гравці: Денис Бойко, Євген Селезньов, Олександр Караваєв, Олександр Рибка.

Читайте також: