fbpx
Спорт

«Шальке» збирається продати Євгена Коноплянку

Український півзахисник Євген Коноплянка, який виступає на правах оренди в німецькому «Шальке», влітку може змінити клуб.

Нагадаємо, що він знаходиться в німецькому клубі на правах оренди з «Севільї». Однак в орендну угоду прописано, що «Шальке» зобов’язаний викупити Коноплянку.

Reviersport.de повідомляє, що влітку німці мають намір позбавитися від непотрібного гравця, продавши його в іншу команду. В принципі це не дивно, адже Євген отримує мало ігрової практики, іноді навіть не потрапляючи до заявки на матч.

Як повідомляли раніше ЗМІ, «Шальке» заплатить «Севільї» за футболіста близько 12 мільйонів євро. У клубі намагатимуться заробити на трансфері хоча б частину витрачених коштів.

Сам футболіст раніше повідомляв, що не знає, з якої причини йому дають так мало грати.

Нагадаємо, що Євген Коноплянка на правах вільного агенту перебрався в «Севілью» влітку 2015 року, проте не зміг закріпитися в клубі. А в серпні 2016 року його відправили в оренду в «Шальке».

І хоча раніше інтерес до футболіста виявляли такі клуби, як «Атлетіко», «Ліверпуль», «Тоттенхем», зараз навряд чи український футболіст може потрапити в один з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Голландії звільнила Блінда, його місце може зайняти іноземець

Читайте також: