fbpx
Спорт Футбол

1/8 Ліги чемпіонів 2016/2017. «Монако» і «Атлетіко» проходять в наступний раунд

Поєдинками «Монако»-«Манчестер Сіті» і «Атлетіко»-«Байєр» завершилася стадія 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2016/2017 років. Тепер стали відомі всі учасники наступного раунду плей-офф Ліги чемпіонів.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1/8 Ліги чемпіонів 2016/2017. «Лестер» проходить «Севілью», «Ювентус» знову сильніше «Порту»

«Атлетіко» – «Байєр»

Незважаючи на безліч камбеків в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів, дане протистояння нічим не запам’яталося. «Атлетіко» не упустив перевагу, здобуту в першому матчі, а «Байєр» нічого так і не продемонстрував. У підсумку нульова нічия, і підопічні Сімеоне спокійно проходять в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Монако» – «Манчестер Сіті»

В цьому році Ліга чемпіонів щедра на чудові матчі. Ось і друга зустріч цих команд принесла нам сенсацію і багато забитих голів. Саме за такі поєдинки ми і любимо футбол. Незважаючи на перемогу з рахунком 5:3 в першому матчі, «Манчестер Сіті» не зміг пройти далі. «Монако» здобуло перемогу з комфортним для себе рахунком 3:1. Вже на 8-й хвилині рахунок відкрив Мбаппе, а на 29-й Фабіньо подвоїв перевагу свого клубу. Незважаючи на те, що Лерой Сане зміг відквитати один м’яч на 71-й хвилині, це не врятувало підопічних Гвардіоли. На 77-й хвилині Бакайоко забив третій гол і встановив остаточний рахунок в матчі. У підсумку 6:6 за сумою двох зустрічей, але «Монако» йде далі за рахунок більшої кількості голів, забитих на виїзді.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів пройде вже завтра, 17 березня 2017 року. Нагадаємо, що в наступний раунд пройшли «Барселона», «Боруссія» Д, «Баварія», «Реал», Ювентус», «Лестер», «Монако» і «Атлетіко».

Читайте також: