fbpx
Кінотеатри Шоу-бізнес

Адам Козад напише сценарій для фільму «Загін самогубців 2»

Адам Козад («Джек Райан: Теорія хаосу, «Тарзан. Легенда») попрацює над сценарієм другої частини фільму «Загін самогубців». Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

На даний момент у стрічки немає режисера. Вже точно відомо, що Девід Ейр, який займався постановкою першої частини, не буде причетним до нового проекту.

Варто також відзначити, що незважаючи на розгромну критику, фільм «Загін самогубців» зібрав у прокаті 745 мільйонів доларів, що і дало можливість задуматися про другу частину.

У першій частині фільму від Warner Bros. головні ролі виконали Уілл Сміт, Марго Роббі, Віола Девіс, Джаред Лето, Кара Делевінь та інші. Також нагадаємо, що в епізодичних ролях з’явилися герої всесвіту DC Бетмен (Бен Аффлек) та Флеш (Езра Міллер).

«Загін самогубців», знятий за однойменними коміксами видавництва DC Comics, розповідає про групу небезпечних злочинців, яких уряд США використовує в своїх цілях. Серед відомих персонажів в стрічці з’явилися Дедшот, Гарлі Квінн, Рік Флег, Відьма, Джокер, Ель Діабло, Капітан Бумеранг, Катана і Вбивця Крок.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Fox планує зняти ремейк фільму «Муха»

Читайте також: