fbpx
Кінотеатри Шоу-бізнес

Капітан Америка і Кріс Еванс: дороги розходяться?

Кріс Еванс, який зіграв культового героя коміксів Marvel Капітана Америку, має намір покінчити з цією роллю. Про це він заявив в інтерв’ю Esquire.

За його словами, він не може брати участь в інших проектах, адже весь його час займають підготовка та промо-тури в підтримку фільмів Marvel. Більш того, Еванс хоче спробувати себе в якості режисера.

Контракт зірки розрахований на шість фільмів, тому після зйомок діології «Месники: Війна нескінченності» він може спокійно піти. У студії є декілька варіантів у разі такого розвитку подій – спробувати підписати з улюбленцем  фанатів новий контракт, або ж зробити «нового» Капітана Америку.

Варто нагадати, що згідно з коміксами, коли Стів Роджерс загинув, його друг Бакі Барнс (екс-Зимовий солдат) одягнув костюм і став новим Капітаном Америкою. Роль Барнса в фільмах грає Себастіан Стен.

У той же час, в минулому році глава Marvel Кевін Файг заявив, що улюблені всіма актори Роберт Дауні-молодший (Залізна людина) і Кріс Еванс будуть ще довго зніматися в кіновсесвіті.

Перша частина фільму «Месники: Війна нескінченності» вийде на екрани в травні 2018 року, вихід другої частини запланований на травень 2019 року.

Вперше Кріс Еванс надів костюм Капітана Америки в 2011 році, зігравши у фільмі «Перший месник».

Читайте також: